Search on the website:

Search in the online catalogue:

Search in the online catalogue:

NEWSLETTER

Subscribe to mailing list
Please, enter your e-mail to the textfield below to subscribe to our newsletter.
type-email:

Unsubscribe from mailinglist
Please, enter your e-mail to the textfield below to unsubscribe from our newsletter.
E-mail:

Number of visitors

Number of visitors:
All: 19259385
This page: 624857

Suggestions and comments Suggestions and comments

Javaslatok
Kérjük, ossza meg velünk az oldallal kapcsolatos javaslatait, észrevételeit az alábbi mezőben.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
captcha
Text Verification
ASSESS OUR WEBSITE!
(Please log in for the assessment!)
Average (2 Votes)

 

B. Ú. É. K. !

Tájékoztatjuk a honlap látogatóit, hogy
átköltöztünk az egyetem új honlapjára,
ahol egy külön lapot (fület) kapott a könyvtár.
Új design-nal, új struktúrában, de
minden megtalálható rajta, ami ezen a most nézett honlapon is,

sőt frissített, néhol jelentősen bővített formában.
Ezt a honlapot 2020. január 1-től már nem frissítjük.
Keressen minket új helyünkön: mte.eu/konyvtar

Ismét új adatbázis az egyetemen Ismét új adatbázis az egyetemen

Már elérhető egyetemünkről a 2020-tól újként előfizetett adatbázis, a
Kossuth Kiadói Csoport – E-ZEUSZ.
Több, mint 240 tudományos publikáció és közel 250 tudományos-ismeretterjesztő kiadvány, köztük a Britannica Hungarica Nagylexikon sorozat.

Új előfizetett adatbázisok december 1-től Új előfizetett adatbázisok december 1-től

SZAKTÁRS adatbázis platformot létrehozó és üzemeltető Arcanum - a 2020-tól újonnan csatlakozott kiadókkal közösen - azzal a gesztussal szeretné megköszönni az MTE 2020. évre szóló adatbázis-megrendelését, hogy előfizetésünket 1 hónappal kibővíti, így a Balassi Kiadó és az Osiris kiadó könyveihez történő hozzáférést már december 1-től biztosítja. 

ÚJRA ELÉRHETŐ a medici.tv ! ÚJRA ELÉRHETŐ a medici.tv !

2019. november 26-ától kezdődően 1 ÉVES ELŐFIZETÉSÜNK indul a medici.tv EDU video adatbázisainak teljeskörű elérésére.
109 balett-, 202 operaelőadás, 958 hangverseny, 1159 dokumentumfilm és 184 mesterkurzus anyaga válik hozzáférhetővé egyetemünk internetes hálózataiból - és a kínálat folyamatosan bővül.  
https://edu.medici.tv/en/
   

A Magyar Táncművészeti Egyetem és az MTAnctudományi Munkabizottsága
2019. november 1516-án (péntek-szombat)
tartja egyetemünkön
VII. Nemzetközi Tánctudományi Konferenciáját
TÁNC ÉS KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG címmel
.
A konferencia részletes programját ld. az egyetem honlapján!

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Figyelem!
MINDENKI SZÁMÁRA HASZNOS LEHET...!

Az MTA Könyvtár és Információs Központ EISZ Titkárság honlapján összeállított egy segédletet azokról az alternatív megoldásokról, amelyek segíthetnek folyóiratcikkek és egyéb információk legális formában történő hozzáférésében abban az esetben is, ha az intézmény nem fizet elő az adott folyóiratra vagy adatbázisra: http://eisz.mtak.hu/index.php/hu/open-access/262-nincs-elofizetesem-hogyan-ferhetek-hozza-online-tudomanyos-tartalmakhoz.html

(Az EISZ Titkárság az eisz@konyvtar.mta.hu e-mail címen köszönettel fogadja az oldallal kapcsolatos észrevételeket, kiegészítéseket, javaslatokat.)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Pécsi Balett Online Archívum - újdonság! Pécsi Balett Online Archívum - újdonság!

3500 fotó, 362 balettmű, 9000 előadás és 65 külföldi turné dokumentációja az 1959-2018 közötti időszakból...
  A  Nemzeti Kulturális Alap támogatásával elkészült
Magyarország első modern balettegyüttese, a közel 60 éve működő
Pécsi Balett
online archívuma.
A Pécsi Balett Archívum megjelenéséről szóló hír itt olvasható: https://www.pecsibalett.hu/hirek/2018-09-28/21-szazadi-ertekmentes-elkeszuelt-a-pecsi-balett-online-archivuma/1042

Koreográfus évfordulók 1. Koreográfus évfordulók 1.

A szimpózium november 30-i és december 1-i előadásainak magyar és angol nyelvű absztraktjai megtekinthetők itt.

Könyvajánló Könyvajánló

Az Országos Széchényi Könyvtár kiadásában (Studia Theatralica 4. szerk. Sirató Ildikó) megjelent és egyetemünk ajándékboltjában is megvásárolható
Lőrinc Katalin doktori disszertációján alapuló kötete:
A test mint szöveg.

úJ SZOLGÁLTATÁS: úJ SZOLGÁLTATÁS:

Honlapunk menüsorában az E-források között DIGITÁLIS KÖNYVTÁR (PDF és WORD dokumentumok) címen új menüpontot létesítettünk, amely
az egyetemi tananyagokhoz, illetve kutatásokhoz kapcsolódó letölthető dokumentumokat tartalmaz az alábbi témakörökben:
TRAINING; NÉPTÁNC, KOREOGRÁFIA; PEDAGÓGIA, PSZICHOLÓGIA; FILOZÓFIA, MŰVELŐDÉSTÖRTÉNET

Néptánc Tudástár ...ÚJ! Néptánc Tudástár ...ÚJ!

Több, mint fél éves adósságunkat törlesztjük azzal, hogy fölhívjuk könyvtárunk és honlapunk látogatóinak figyelmét a http://db.zti.hu/neptanc_tudastar/ webcímen online elérhető Néptánc Tudástárra.

A kétnyelvű Néptánc Tudástár a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont Zenetudományi Intézet Néptánc Archívumának adatait és egyes dokumentumait adja közre Fügedi János szerkesztésében.

A Néptánc Tudástár folyamatos fejlesztés alatt áll (a LabanGraph, e-Könyvek, Koreográfiák, Történeti források, Népi játékok, Táncdallamok menüpontok még nem érhetők el), de
a Táncszók, Filmek, Táncok, Fotók, Kéziratok, Táncírások, Motívumok, Adatmutató, Lexikon, Bibliográfia menüpontokban már kereshetünk a föltöltött adatok, illetve dokumentumok között.

A Néptánc Tudástár linkje megtalálható könyvtárunk honlapján az Online katalógusok és adatbázisok > Országos és budapesti katalógusok, adatbázisok menüpont alatt.

MATARKA + EPA kereső = teljes szöveg elérése MATARKA + EPA kereső = teljes szöveg elérése

Új szolgáltatással bővült a Magyar folyóiratok tartalomjegyzékeinek kereshető adatbázisa (MATARKA): a Keresés az EPA teljes szövegében http://www.matarka.hu/epakereses.php oldalon azoknak a folyóiratszámoknak a teljes szövegében lehet keresni, amelyek benne vannak a tartalomjegyzék adatbázisban és amelyeket az Elektronikus Periodika Archívum (EPA) is archivál: http://epa.oszk.hu. Ez több, mint 300 folyóiratot jelent!

Ezzel megnyílt a lehetőség olyan szakkifejezések és nevek megtalálására is, amelyek nem szerepelnek a tartalomjegyzékekben. A találati listában a kiadvány nevére kattintva letöltődik az adott szám vagy cikk az EPA-ból (attól függően, hogy cikkekként fel van-e darabolva külön fájlokba). A "Tartalomjegyzék" link pedig az adott szám tartalomjegyzékére visz.

Ugyanakkor az EPA címoldalára is beépítettek egy "cikk-szintű keresőt", így ott közvetlenül lehet keresni azoknak a cikkeknek a szerzői, címei között, amelyeket a MATARKA adatbázis feldolgozott és az EPA archivált.

Mivel a keresés viszonylag lassú, ezért ajánlatos a kereső kifejezés mellett egy vagy több témakört is választani (utóbbihoz a Ctrl gombot lenyomva kell kattintani). A találati lista mindig új ablakban jelenik meg, ezért a visszatérés a MATARKA oldalra nem jelent nehézséget. (A keresés indításakor megnyíló új ablak, a keresés lassúsága miatt, akár több másodpercig is üres lehet.)

A találati listában egy tétel címére kattintva az adott állomány jelenik meg, ezen belül a megjelenítő program belső keresőjével (rendszerint Ctrl + F) találhatjuk meg a keresett szót. Ha pedig a Tartalomjegyzék szóra kattintunk, akkor megnézhetjük annak a számnak a tartalmát, amelyben az adott cikk megjelent.

HDA - ÚJ adatbázis ! táncos tartalom HDA - ÚJ adatbázis ! táncos tartalom

2018. január 16-tól egyetemünkről is hozzáférhető a L’Harmattan Digitális Adatbázis (HDA), így már az Interneten is olvashatók a L’Harmattan Kiadó Magyarországon megjelent, az Arcanum Adatbázis Kft. által digitalizált kiadványai.
A humán tudományok, a művészetek és az irodalom különféle területeiről válogató kínálatban számos tánccal kapcsolatos munka kapott helyet, melyek közül nem egy a tananyag részét képezi egyetemünkön. Pl.:
- Martha Bremser (szerk.): Ötven kortárs koreográfus
- Fuchs Lívia: Száz év tánc
- Fuchs Lívia (szerk.): Táncpoétikák
- Fügedi János: Tánc - jel - írás
- Fügedi János - Vavrinecz András (szerk.): Régi magyar táncstílus - Az ugrós
- Jean-Georges Noverre: Levelek a táncról és a balettekről
és mások.
Az adatbázis elérhető innen, vagy az Online katalógusok és adatbázisok > Egyetemünkről elérhető (előfizetett) HAZAI ÉS NEMZETKÖZI ADATBÁZISOK menüpontból az egyetem valamennyi internetes hálózatából felhasználónév, illetve jelszó megadása nélkül.

WELCOME TO OUR LIBRARY'S WEBSITE!

It is always a pleasure when something either in your close or extended surroundings has been improved, brightening up your day and generating trust in predestined developments which help improve living standards, work and studies.
Development at the Hungarian Dance Academy is continual both in the field of training and practice. Had they been omitted, the educational activity of the Academy would not have been able to meet with the long-lasting successes achieved so far. To further necessary development, it was deemed indispensable to move the material, which has been collected for over 60 years, into an adequate building suitable for our library. This was done with the aid of financial resources which were received from TÁMOP (Social Renewal Operational Programme) and complemented by our own institutional budget. I am absolutely convinced that the results of the forthcoming 60 years will stand to prove that those who developed and implemented the project were absolutely correct in their efforts.
Continue
 

Meghívó Meghívó

Koreográfus ÉvfordulóK <KÉK>
A Magyar Táncművészeti Egyetem szimpózium sorozata 1.
NÁDASI FERENC, MILLOSS AURÉL és SZABÓ IVÁN munkásságáról

2018. december 1.-én 10:30-tól 17:30-ig az MTE campusán.

Előzetes programok:
1. november 30-án 17:00 órakor
Patrizia Veroli randhagyó tánctörténet órája
2.  december 1-én 8:30 órakor

Nádasi balett óra Menyhárt Jacqueline 1993-as órája alapján
További információk a szimpóziumról itt olvashatók.

Meghívó Meghívó

Tánckutató Doktoranduszok III. Országos Konferenciája
2018. november 10. szombat 10:00
MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEM

A részletes programot ld. itt!

Kulturális Örökség Napjai egyetemünkön Kulturális Örökség Napjai egyetemünkön

Meghívó
a Magyar Táncművészeti Egyetem
könyvbemutatójára
a Kulturális Örökség Napján

Dr. Fodor Antal professor emeritus
A koreográfia művészetének elmélete és gyakorlata
c. könyvének bemutatását Bozsik Yvette Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, tanszékvezető egyetemi tanár tartja.

Helyszín: 1145 Budapest, Amerikai út 96.
Időpont:: 2018. szeptember 15. szombat
Regisztráció: 10 órától
Sajtótájékoztatóval egybekötött könyvbemutató: 10 óra 30 perctől

Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze a titkarsag@mte.eu e-mail címen!

Medici TV edu próbahozzáférés június 16-ig Medici TV edu próbahozzáférés június 16-ig

Az Elektronikus Információszolgáltatás Nemzeti Program (EISZ) közvetítésével a május 14. és június 16. közötti időszakra próbahozzáférést kaptunk a Medici TV oktatási célú adatbázisához. Ízelítő a bőséges kínálatból:
- Picasso és a tánc / A tánc és Degas
- Bart: Coppélia, Diótörő / Béjart: Bolero, Kilencedik szimfónia és más művek / Maillot: Hamupipőke / McMillan: Manon / Nureyev: Don Quixote, Hamupipőke, Hattyúk tava, Raymonda / Petipa: A bajadér, Csipkerózsika / Vainonen: Diótörő – teljes előadások
- Giselle, Szilfid, Coppélia –
Nureyev, Nerina és Fonteyn előadásában
- Balanchine, Godunov, Guillem, Martinez, Plisetskaya portréfilmek
- A kulisszák mögött: Párizsi Opera, Mariinsky Színház
Mindez és még sok más elérhető itt:
http://edu.medici.tv

ALEXANDER STREET - Music & Dance (FULL VERSION) ***** ALEXANDER STREET - Music & Dance (FULL VERSION) *****

Örömmel adjuk hírül, hogy a 2016. őszi próba-hozzáférés után, 2017. januárjától teljes körű hozzáférésünk van az Alexander Street (USA) kiadó Music & Dance Online akadémiai adatbázisához..
          Videók a ballettől az alternatív táncig - hangfelvételek a klasszikustól a popzenéig - témába vágó szakkönyvek és klasszikus zenei kották. A kiadó megfogalmazása szerint "a leghathatósabb platform kutatáshoz, elemzéshez, tanításhoz, tanuláshoz és (elsősorban) a tánc és a zene élvezetéhez".
          Visszatérő felhasználóknak jelenthet segítséget (pl. akik a szakdolgozatukhoz gyűjtenek anyagot több alkalommal), hogy - ingyenes regisztrációt követően - lehetőségük van videoklipek, lejátszási listák, könyvjelzők elmentésére.
          Angol nyelvtanuláshoz sem utolsó! A riportfilmek, operák szövege az elhangzással párhuzamosan egy külön sávban olvasható is.      
          ELÉRHETŐ A FŐISKOLA VALAMENNYI INTERNETES HÁLÓZATÁBÓL:
a könyvtár honlapjáról az ELEKTRONIKUS INFORMÁCIÓSZOLGÁLTATÁS NEMZETI PROGRAM és az Online katalógusok és adatbázisok  > Főiskolánkról elérhető (előfizetett) HAZAI ÉS NEMZETKÖZI ONLINE ADATBÁZISOK menüpontból, vagy közvetlenül az alábbi linkeken:
- Music and Dance Online
http://search.alexanderstreet.com/musc
          A nagy csomag egyes kisebb részei ezeken a linkeken is kereshetők:
- African American Music Reference (Books & Documents) http://search.alexanderstreet.com/aamr
- American Song (Music Albums) http://search.alexanderstreet.com/amso
- Classical Music in Video http://search.alexanderstreet.com/clmv
- Classical Music Library (Music Albums) http://search.alexanderstreet.com/clmu
- Classical Music Reference Library (Books & Documents) http://search.alexanderstreet.com/bakr
- Classical Scores Library Vol. I-IV http://search.alexanderstreet.com/shmu
- Contemporary World Music (Music Albums) http://search.alexanderstreet.com/womu
- Dance in Video Vol. I-II http://search.alexanderstreet.com/daiv
- The Garland Encyclopedia of World Music (Books, Documents & Music Albums) http://search.alexanderstreet.com/glnd
- Jazz Music Library (Music Albums) http://search.alexanderstreet.com/jazz
- Opera in Video http://search.alexanderstreet.com/opiv
- Popular Music Library (Music Albums) http://search.alexanderstreet.com/pops
- Smithsonian Global Sound for Libraries (Music Albums) http://search.alexanderstreet.com/glmu
          Az adatbázisban sokféle szempont szerint és sokféleképpen lehet keresni, de nem egykönnyű benne az eligazodás. Akinek segítségre van szüksége, állunk rendelkezésére a könyvtárban, vagy tájékozódhat az alábbi linken:
RESOURCE CENTER http://alexanderstreet.com/page/resource-center
- Support & Training (Quick reference Guides, Video tutorials etc.
- Marketing Resources (Downloadable Bibliographies, Posters, Bookmarks etc.)
 

EBSCO e-books már 42 db EBSCO e-books már 42 db

EBSCO e-könyveink száma 28-ról 42-re növekedett. A teljes e-book csomag megnyitható közvetlenül innen, az ELEKTRONIKUS INFORMÁCIÓSZOLGÁLTATÁS NEMZETI PROGRAM vagy az Online katalógusok és adatbázisok > E-KÖNY KÍNÁLATUNK eBook Collection (EBSCOhost) ,  vagy > Főiskolánkról elérhető (előfizetett) HAZAI ÉS NEMZETKÖZI ONLINE ADATBÁZISOK EBSCO menüpontból, avagy az E-források > E-KÖNYVEINK menüpontjaiból.
E-könyveink címjegyzéke letölthető innen, vagy az Online katalógusok és adatbázisok > E-KÖNY KÍNÁLATUNK menüpontból.
Az e-könyvek elérhetők a főiskola valamennyi informatikai hálózatából.
Az e-könyvek használatával kapcsolatban felmerült kérdésekre a válaszok elolvashatók itt.

JSTOR Essential Collection JSTOR Essential Collection

Az EISZ átalakult szolgáltatási koncepciójának köszönhetően
a népszerű JSTOR csomagjaiból már nemcsak az Arts & Sciences III, hanem
- Essential Collection gyűjtőnév alatt - az Arts & Sciences I, II, III, IV, VII, összesen 1009 folyóiratának (jórészt fulltext hozzáférést biztosító) adatbázisa elérhető főiskolánkról.
A folyóiratok listája megtekinthető itt, vagy letölthető innen.

Az adatbáziscsomag megnyitható innen, az Online katalógusok és adatbázisok > Főiskolánkról elérhető (előfizetett) HAZAI ÉS NEMZETKÖZI ONLINE ADATBÁZISOK JSTOR Essential Collection menüpontból, vagy a http://www.jstor.org/ linkről.

Újabb online adatbázis: az Akadémiai kiadó fyolyóiratcsomagja Újabb online adatbázis: az Akadémiai kiadó fyolyóiratcsomagja

Az EISZ (Elektronikus Információszolgáltatás Nemzeti Program) keretében
2016. január 25-től újabb online adatbázis használatára van lehetőség főiskolánk hálózataiból.

Az Akadémiai Kiadó folyóiratcsomagja elérhető innen,vagy
az Online katalógusok és adatbázisok > Főiskolánkról elérhető (előfizetett)
HAZAI ÉS NEMZETRKÖZI ONLINE ADATBÁZISOK >>
Az Akadémiai Kiadó folyóiratcsomagja menüpontból, vagy a http://www.akademiai.com linkről.

Már főiskolánkról is elérhető az Arcanum Digitális Tudástár Már főiskolánkról is elérhető az Arcanum Digitális Tudástár

Az EISZ (Elektronikus Információszolgáltatás Nemzeti Program) keretében immár főiskolánk hálózataiból is elérhető az Arcanum Digitális Tudástár (ADT),
Magyarország legnagyobb és folyamatosan bővülő digitális periodika adatbázisa,
amely a teljesség igényével és teljes szövegű hozzáféréssel teszi olvashatóvá és kereshetővé több száz hazai tudományos és szakfolyóirat, illetve hírlap minden lapszámát, továbbá családtörténeti, helytörténeti és hungarológiai kiadványokat, lexikonokat és szótárakat.

Elérhető az alábbi linkről innen, vagy az Online katalógusok és adatbázisok > Főiskolánkról elérhető (előfizetett) HAZAI ÉS NEMZETRKÖZI ONLINE ADATBÁZISOK menüpontból:
Arcanum Digitális Tudástár (ADT)

AZ AKADÉMIAI KIADÓ SZÓTÁRAI AZ AKADÉMIAI KIADÓ SZÓTÁRAI

A főiskolai (Columbus utcai és Kazinczy utcai) internetes hálózatokból
online elérhetővé vált
az Akadémiai Kiadó szótárcsomagja, benne
7 angol, 4 német, 3 francia, 2 spanyol, 1 olasz, 1 holland, valamint 6 magyar (A magyar helyesírás szabályai 12. kiadás, Idegen szavak és kifejezések szótára, Környezetvédelmi lexikon, Magyar értelmező kéziszótár, Magyar szinonimaszótár, Új magyar irodalmi lexikon) szótár, illetve lexiokon elektronikus változata.


[Az adatbázisok - a már eddig is rendelkezésre állókkal együtt - elérhetők az
Online katalógusok és adatbázisok > Főiskolánkról elérhető (előfizetett) HAZAI ÉS NEMZETKÖZI ADATBÁZISOK menüpontból is.]

Örömmel értesítjük könyvtárunk látogatóit, főiskolánk hallgatóit, tanulóit, növendékeit, oktatóit, tanárait,mestereit és minden dolgozóját,
hogy
az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) céltámogatása révén,
az Elektronikus információszolgáltatás Nemzeti Program (EISZ) keretében
2015 folyamán több nemzetközi online adatbázis válik elérhetővé
a Columbus utcai és a Kazinczy utcai internetes hálózatokból
a színház, tánc, zene, művészetek, nyelvek, oktatás stb. területén.
Mivel az adatbázisok nyelve – az akadémiai szótárak kivételével – angol, használatuk  nemcsak az igényes szakmai tájékozódás, de a nyelvgyakorlás szempontjából is hasznos.

2015. január 29-étől a http://search.ebscohost.com webcímről teljes körűen elérhetők az alábbi adatbázisok:
International Bibliography of Theatre & Dance with Full Text (IBTD)
Humanities Full Text (H.W. Wilson)
Teacher Reference Center (TRC)

2015. január 16-ától teljes körűen hozzáférhető:
GROVE MUSIC ONLINE
http://www.oxfordmusiconline.com
GROVE ART ONLINE www.oxfordartonline.com
A Grove Music Online egyúttal hozzáférést biztosít a The Oxford Dictionary of Music ésThe Oxford Companion to Music tartalmakhoz, a Grove Art Online pedig a The Concise Oxford Dictionary of Art Terms, az Encyclopedia of Aesthetics és The Oxford Companion to Western Art tartalmakhoz is. 
A Grove Music Online részletes ismertetése itt olvasható: http://195.199.217.241/documents/10157/05d79d6d-fdcd-4554-9595-c9af74c163fb

Az adatbázisokba való belépéshez – a Columbus utcai és a Kazinczy utcai hálózatokból –  nincs szükség sem felhasználó névre, sem jelszóra.

 

NAVA-PONT KITERJESZTÉSE NAVA-PONT KITERJESZTÉSE

Ez úton értesítjük főiskolánk oktatóit, hallgatóit, dolgozóit, hogy a Nemzeti Audiovizuális Archívum (NAVA) teljes állománya már nemcsak a könyvtárból, hanem a főiskola minden IP címéről elérhető (tehát az MTF-es és a Sulinet-es hálózatokból is, a Columbus és a Kazinczy utcából egyaránt).
A csatlakozáshoz nincs szükség azonosítóra, vagy jelszóra, csak be kell írni a böngészőbe, hogy nava.hu és kezdődhet a keresés.
Continue
 

ÚJ TÁNCOS BIBLIOGRÁFIÁK ÚJ TÁNCOS BIBLIOGRÁFIÁK

A főiskola OTKA programja keretében készült új bibliográfiák kerültek fel honlapunkra a GYŰJTEMÉNY > Repertóriumok, bibliográfiák menűpontba
http://konyvtar.mtf.hu/web/guest/repertoriumok

MEGNYITOTTUNK! MEGNYITOTTUNK!

Új helyén is mindenkit szeretettel várunk a könyvtárban! Új helyén is mindenkit szeretettel várunk a könyvtárban!

2011. december 9-én új helyén, a Kisházban ünnepélyesen megnyitotta kapuit a Magyar Táncművészeti Főiskola Vályi Rózsi Könyvtára.

A régi könyvtárról, az átköltözésről és az új könyvtárról készült videók illetve képek megtekinthetők az alábbi linkeken: Képek, Videók

Continue

Move Move

Opening hours Opening hours

 
Monday-Thursday:
8:30 a.m.-10:30 a.m.
and 14:30 p.m.-16:30 p.m.
Friday:
8:30 a.m.-10:30 a.m.
and 12 p.m.-13 p.m.
Saturday-Sunday: closed

How to contact us How to contact us

 
87-89 Columbus Str., Budapest 1145,
  Hungary
Phone: (+36-1) 422-0472
              (+36-1) 273-3430 / 137
Send us an e-mail: konyvtar@mtf.hu

PÁLYÁZATFIGYELŐ PÁLYÁZATFIGYELŐ

pafi.hu - a 30 legújabb pályázat

Nationwide and worldwide RSS CHANNELS. (Click on the title of the link in order to discover more!)